Exclusieve showroom
Badkamers en tegels
Deskundig advies
Vrijblijvend adviesgesprek
LET OP: SHOWROOM IN DE LIER

Vloer kopen in Delft

Wilt u een nieuwe vloer kopen in Delft? Everstone Tegelstudio verkoopt exclusieve vloeren. Een nieuwe vloer kopen doet u niet zomaar. Laat u eerst goed informeren in wat voor vloer in uw situatie geschikt is. Het is belangrijk om de vloer vast te houden en te zien. U bent van harte welkom in de tegelshowroom van Everstone in De Lier. Bent u opzoek naar een exclusieve tegelvloer? Wij verkopen alleen exclusieve tegelvloeren. Everstone is specialist in het verkopen van tegelvloeren. Laat u daarom adviseren door een Everstone specialist wanneer u een vloer gaat kopen in Delft. Gaat u nieuw bouwen, verbouwen of renoveren in Delft? Everstone pakt iedere opdracht met beide handen aan en maakt een mooi plan op maat voor u. 

Exclusieve showroom

Laat u inspireren in onze showroom en maak kennis met onze unieke voorbeelden.

Deskundig advies

Wij adviseren u graag over stijl, kleur en het combineren van unieke materialen.

Unieke collectie

Dankzij onze grote collectie creëren wij samen met u de perfecte tegelvloer.

LET OP: SHOWROOM IN DE LIER

Unieke tegel showroom in De Lier

Graag nodigen wij u uit in onze unieke tegelshowroom in Delft. Wanneer u een nieuwe vloer wilt kopen is het belangrijk dat u deze eerst te zien krijgt. De tegelshowroom van Everstone in Delft is gevuld met prachtige exclusieve vloeren. Wij geven u de mogelijkheid om de vloer te zien en te voelen, ook krijgt u een vloerstaal mee naar huis. Wij laten u graag verschillende soorten vloeren zien en voelen in onze showroom in Delft. Everstone beschikt over een team dat gespecialiseerd is in persoonlijke op maat 3D-ontwerpen creëren. Graag helpen wij u bij een vloer kopen in Delft. Wij zorgen dat de vloer helemaal aan uw wensen voldoet. 

Vloertegels kopen in Delft

Bent u toe aan een nieuwe vloer, gaat u verbouwen of renoveren in Delft? Everstone verkoopt vloertegels in Delft. Bij ons bent u aan het juiste adres om vloertegels te kopen. Het kan heel moeilijk zijn om een keuze te maken voor de juiste vloer. Wij van Everstone verkopen de beste soort vloertegels, wij staan 100% achter onze producten. De vloertegels die wij verkopen in Delft zijn van de beste kwaliteit. Everstone biedt u veel verschillende soorten vloertegels aan in Delft. Kom een kijkje nemen in onze showroom in Delft en laat u verrassen door het ruime aanbod aan vloertegels. Geen vloer is hetzelfde. 

Natuursteen kopen in Delft

Bij Everstone koopt u A-kwaliteit natuursteen tegels. Natuursteen is een mooie steen, geen steen is hetzelfde. U koopt dus altijd een unieke natuursteen bij Everstone in Delft. De natuurstenen bij Everstone is in verschillende uitvoeringen te verkrijgen. Kiest u voor een gladde of ruwe afwerking? Graag adviseren wij u over ons natuursteen aanbod in onze showroom in Delft. Onze verkoopspecialisten in Delft informeren u graag over ons exclusieve aanbod van natuursteen. Bij Everstone bent u aan het juiste adres om natuursteen te kopen in Delft. 

LET OP: SHOWROOM IN DE LIER

Keramisch parket kopen in Delft

Met keramisch parket creëert u een sfeervolle tegelvloer in uw huis. Everstone verkoopt veel verschillende soorten keramisch parket. Hierdoor hebben wij altijd een steen dat bij uw wensen aansluit. U bent van harte welkom om ons aanbod in keramisch parket te bewonderen in onze showroom in Delft. Everstone verkoopt hoog kwaliteit keramisch parket tegels van top merken. Wij bieden diverse soorten, structuren en kleuren keramisch parket aan. 

XXL-tegels kopen in Delft

Wilt u XXL-tegels kopen in Delft? Everstone heeft een exclusief aanbod aan XXL-tegels. Wij verkopen stijlvolle XXL-tegels in meerdere formaten en uitvoeringen. Creëer een ruimtelijk effect met de XXL-tegels van Everstone. In grote ruimtes komen de XXL-tegels mooi tot hun recht. Bekijk ons ruime aanbod aan XXL-tegels in onze showroom in Delft. Weet u niet zeker of XXL-tegels in uw interieurplan past? Geen probleem, onze specialisten maken een persoonlijk ontwerp voor u. Bezoek onze XXL-tegel showroom in Delft. 

Badkamertegels kopen in Delft

Gaat u een nieuwe badkamer laten plaatsen in uw huis in Delft? Leuk, nu is het de bedoeling om een mooie vloer te kiezen voor uw badkamer. Everstone is een badkamer tegel specialist en biedt een exclusief assortiment badkamertegels aan. Onze badkamertegels zijn in verschillende maten en materialen beschikbaar. Wij inspireren en adviseren u graag over onze badkamertegels in Delft. Kom langs bij onze badkamer tegel showroom in Delft en laat u adviseren door onze specialisten. Maak van uw badkamer droom een realiteit. Koop bij Everstone de mooiste en meest exclusieve badkamertegels in Delft. 

Plavuizen kopen in Delft

De mooiste plavuizen zijn verkrijgbaar bij Everstone in Delft. Woont u in Delft en bent u op zoek naar plavuizen? Everstone biedt exclusieve plavuizen aan in verschillende maten, kleuren en materialen. Wij verzekeren u van stijlvolle plavuizen voor uw interieur in Delft. Everstone verkoopt hoogwaardig kwaliteit plavuizen in Delft. Weet u nog niet wat voor plavuizen bij u in het interieur past? Geen probleem, Everstone geeft u graag advies over onze plavuizen. Bezoek onze showroom in Delft en bekijk onze mooie plavuizen. 

Vloertegel 3D-Visual op maat 

Wilt u een vloertegel kopen in Delft? Everstone verwerkt uw vloertegel wensen in een 3D-Visual op maat. Door dit 3D-Visual ziet u precies hoe de gekozen vloertegels gerealiseerd worden in uw huis in Delft. We starten met een bezoek aan onze vloertegel showroom in Delft. Hier kunt u ons aanbod aan vloertegels bewonderen en komen wij uw wensen te weten. Hierna gaan wij aan de slag in onze vloertegel showroom met het creëren van een 3D-Visual op basis van uw wensen. Dan wordt de keuze voor een vloertegel makkelijker. Graag nodigen wij u uit in onze vloertegel showroom in Delft. 

Vloertegel advies tot realisatie 

Alle soorten vloertegels vindt u bij Everstone in Delft. Vervang uw oude vloertegels voor mooie exclusieve vloertegels van Everstone. Wij bieden een uitgebreide selectie vloertegels in alle kleuren, maten en materialen. Heeft u moeite met een keuze maken voor nieuwe vloertegels? Wij geven u graag een persoonlijk advies op basis van uw wensen. Dit advies geven wij graag in onze vloertegel showroom in Delft. Hier kunt u al onze vloertegels en andere producten bewonderen. Bij uw bezoek in onze showroom in Delft laten wij u verschillende vloertegels zien. Uiteraard ontvangt u van ons een vloertegel staal om mee te nemen naar huis. Naast ons advies dat wij geven in onze vloertegel showroom in Delft, realiseren wij uw project ook. Bij Everstone in Delft bent u aan het juiste adres voor advies en realisatie voor uw vloertegels.